‘s nachts plassen is NIET normaal

’s Nachts wakker worden omdat je moet plassen is NIET normaal!

Veel mensen denken dat dit erbij hoort. Bij het ouder worden. Het komt niet alleen voor bij ouderen. Zelf werd ik in mijn tiener jaren ook altijd 1 of 2 keer per nacht wakker omdat ik moest plassen. En ja, als dat iedere nacht zo gaat, dan denk je dat het normaal is. Nadat ik een natuurgeneeskundige behandeling kreeg, kon ik doorslapen. Heerlijk! Niet meer in de kou en het donker naar het toilet moeten. Niet meer wakker liggen, omdat ik het koud had na het plassen en daarna slecht terug in slaap kon komen. Gewoon doorslapen en uitgerust wakker, zoals het hoort! Nu ik zelf natuurgeneeskundig therapeut ben, spreek ik veel mensen met nachtelijk plassen. Sommige mensen moeten er ‘s nachts wel 3 of 4 keer uit. Ik blijf me er over verwonderen hoe snel het aantal keren plassen dan af neemt tijdens de behandeling. Er komen daarna steeds meer nachten dat zij wel de hele nacht door kunnen slapen. Ben jij het ook beu om ’s nachts wakker te worden, omdat je moet plassen? Je bed zachtjes uit te moeten klimmen, omdat je niemand wil wakker maken? De kou en het donker in? Ik geef je gratis 1 tip waarmee je direct aan de slag kunt. Wil jij dat ook? Laat het mij weten.