Iriscopie

De iris is een soort landkaart met de reflexgebieden van ons lichaam. Bijvoorbeeld de maag, darmen, nieren, lever, baarmoeder. Ziektes kunnen we niet zien, maar wel erfelijke aanleg, de sterke en zwakkere gebieden. Op basis hiervan geef ik praktisch toepasbare gezondheidsadviezen, waar je meteen mee aan de slag kan voor een snel resultaat. 

Online mogelijkheden

Woon je niet in de buurt van Teteringen (Breda) dan is het ook mogelijk om de iriscopie via beveiligd beeldbellen te doen. Je maakt dan zelf digitale foto’s van jouw ogen, bijvoorbeeld met jouw smartphone en mailt die vooraf naar mij door. 

Iriscopie voor bedrijven

Vitaliteit is een belangrijk onderwerp. Werkgevers willen ook graag dat de medewerkers gezond en vitaal zijn. In oktober 2021 heb ik bij een grote organisatie 30 iriscopie consulten gedaan in de vitaliteitsmaand. Enkele reacties van medewerkers: 

“Wat bijzonder, dat je dat allemaal zo kunt zien in mijn ogen”.

“Ik herken alles wat je vertelde”.

“Ik ga meteen met jouw adviezen aan de slag.”

Nieuw: iriscopiepakket

Wil je na de iriscopie nog een vervolggesprek? Dit is nu mogelijk met het iriscopiepakket. Je krijgt diverse  gezondheidsadviezen mee in het eerste gesprek, waar je uit kunt kiezen en meteen mee aan de slag kunt. In de twee consulten erna gaan we evalueren welke adviezen je hebt toegepast en wat hiervan het effect is. Ik geef een verdieping op het eerste iriscopie consult, je mag al jouw vragen stellen en ik geef jou nog meer praktisch toepasbare gezondheidsadviezen. Een reeks van drie waardevolle consulten, waarbij je stapsgewijs steeds meer inzicht krijgt in jouw eigen gezondheidsklachten èn wat je er aan kunt doen.

Deze iriskaart is gemaakt door Margret Trompenaars. Zij heeft toestemming gegeven voor het plaatsen op mijn website.