Iriscopie

Irisfoto’s zijn een soort landkaart. Ieder gebied is terug te zien in het oog. Bijvoorbeeld de luchtwegen, nieren, lever, spijsvertering en de huid. Ziektes kunnen we niet zien, maar wel de plekken waar afvalstoffen zijn opgeslagen. Dit maakt jouw sterke en zwakkere gebieden, als ook jouw erfelijke aanleg zichtbaar. Op basis hiervan kan ik jou gezondheidsadviezen geven. 

Iriscopie is een van mijn diagnose instrumenten en hoort daarom normaal gesproken ook bij een behandeling. Tijdens de anamnese worden dan de irisfoto’s gemaakt.

Veel mensen vinden het leuk om even kennis te maken met mij en mijn manier van werken door eerst een iriscopie te doen. Daarom bied ik deze ook los aan in mijn praktijk.

Iriscopie inclusief gezondheidsadviezen kost € 35,00

Pakket: iriscopie + gelaatsdiagnose kost € 70,00. 

Ik vertel jou dan o.a. wat jouw rimpels vertellen over jouw gezondheid.

Samenwerking met Kruiderij Rozemarijn Steenbergen

Speciaal voor klanten van deze natuurwinkel kom ik regelmatig langs om daar iriscopie te doen. Je kunt je inschrijven op de wachtlijst in de winkel of bel: 0167-566262 om een afspraak te maken. De iriscopie vindt plaats in een grote ruimte boven de winkel, waarbij alle Corona veiligheidsregels in acht worden genomen. Tijdens het maken van de foto’s dragen wij beiden een mondkapje. Breng je deze zelf mee? Daarna zorgen wij voor ruim voldoende afstand tijdens het gesprek. Na afloop krijg je een tikkie (betaalverzoek) en natuurlijk een factuur, die je kunt indienen bij jouw aanvullende zorgverzekering.

Vanuit deze mooie samenwerking, bieden wij jou het iriscopie consult, inclusief gezondheidsadviezen aan voor slechts € 20,00.

 

samenwerking Samenwerking met Kruiderij Rozemarijn Steenbergen - Amara
Samenwerking met DA drogisterij Keij in Roosendaal - Amara

Samenwerking met DA drogisterij Keij in Roosendaal

Begin 2020 ben ik een fijne samenwerking aangegaan met DA drogisterij Keij aan de Lindenburg in Roosendaal. Helaas moest ik hier na 3 hele leuke maanden mee stoppen vanwege Corona. In de winkel is helaas geen mogelijkheid tot het houden van voldoende afstand als ik met jou aan een tafeltje zit. Dit is de reden dat we besloten hebben, dat jij je nog wel kunt aanmelden in de winkel voor een iriscopie met korting, maar deze vindt plaats in mijn praktijk. Mijn praktijk bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand. Wel op de 1e verdieping, dus mochten trappen voor een jou een uitdaging zijn, laat het mij weten, dan zoeken we samen een andere oplossing.