Word je ook zo moe van jezelf?

Je bent maar aan het rennen, want er moet nog zoveel. Je doet alles liever zelf, want dan gebeurt het tenminste goed (op jouw manier) èn het gaat ook nog eens sneller.
 
Je zorgt voor alles en iedereen, maar je vergeet jezelf. Je hoort jezelf veel goede adviezen geven aan anderen die te hard door het leven rennen, maar jouw eigen adviezen volg je zelf niet op.
 
Mogelijk steven jij nu af op “de afgrond van het ravijn”, omdat je jouw voet niet van het gaspedaal kunt krijgen. Je wilt wel, maar je weet niet hoe. Het laatste wat je wilt is (nog) een burn-out. Het roer MOET nu echt om, maar hoe?
Ik weet als geen ander hoe het is om altijd in die actie stand te staan en de uit-knop niet te kunnen vinden. Ook ik heb een burn-out gehad en verval soms nog in dit zelfde patroon. Maar ik ga het wel steeds sneller herkennen bij mezelf, waardoor ik kan bijsturen. Mijn voet kan inmiddels wèl op tijd van het gaspedaal af. Hoe ik dat heb geleerd? Door goed naar mezelf te kijken, zonder oordeel. Wat maakt dat ik doe wat ik doe? Hoe wil ik het anders en hoe pak ik dat aan. Daarbij ondersteund door geneeskrachtige kruiden, zonder bijwerking (heel belangrijk vind ik dat!).
 
Deze kennis wil ik graag met jou delen. Jou laten ervaren hoe ondersteunend geneeskrachtige kruiden kunnen zijn in dit groei-proces, op alle niveaus. Want ook de lichamelijke klachten die je hebt, kunnen tegelijk aangepakt worden, met ditzelfde kruidenrecept.
 
Waarom langer doorlopen met deze klachten, terwijl je WEET en VOELT dat het anders kan, dat je het anders wilt?
 
Stuur mij een PB met jouw telefoonnummer en dan neem ik contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.