Workshop eczeem

Jeuk, schilferige huid, huid waar vocht uit komt, bloed en pijn bij het openkrabben, schaamte. Allemaal zeer vervelende klachten om te ervaren. Helemaal wanhopig kun je er van worden als je door de jeuk niet meer kunt slapen. En slaapproblemen leiden dan soms weer tot andere klachten, zoals (ernstige) vermoeidheid, een kort lontje, geheugen-en concentratieproblemen. 

Eczeem is een vaak hardnekkige klacht, die van generatie op generatie gaat. Het oplossen hiervan doe je natuurlijk niet met uitwendige toepassingen, maar het verlichten van de klachten kun je prima zelf.

In deze workshop laat ik jou mijn natuurgeneeskundige visie zien over het ontstaan van eczeemklachten. En van daaruit neem ik je mee naar de vele praktische toepassingen, waar je meteen na afloop mee kunt starten.

Deze workshop is voor iedereen die zelf iets wil doen aan de eigen eczeem klachten.

De investering voor deze workshop is € 47,-

Namai
Namai
deelnemer workshop eczeem
Lees verder
Nathalie is heel breed en deskundig geschoold. Ze beantwoord de vragen op een manier dat je kan horen dat ze jarenlange ervaring heeft opgebouwd. Ze is net een wandelende encyclopedie. Ik raad haar zeker aan voor mensen die een andere visie willen horen dan die van de arts. Nathalie is totaal niet zweverig, juist heel praktisch.
Saskia
Saskia
Deelnemer workshop eczeem
Lees verder
Nathalie is een warme persoon met veel kennis, die ze vanuit passie met je deelt.
Previous
Next