Behandeltraject

Herken je dit?

 • Je hebt al lange tijd vermoeidheidsklachten. 
 • Ondanks de grote vermoeidheid, kun je niet goed slapen.
 • Je voelt je onrustig.
 • Je ziet het leven aan je voorbij gaan. Je kijkt toe terwijl anderen leuke dingen gaan doen.
 • Je voelt je eenzaam en onbegrepen.
 • Je wordt er somber van. 

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je weer uitgerust wakker wordt en energie hebt om de dag te beginnen. 
 • Je de uitjes weer kunt ondernemen, waar je zin in hebt.
 • Je geen zorgen meer hebt over jouw gezondheid.
 • Je weer straalt en geniet van het leven.

Kies voor een behandeltraject.

Voor het behandelen van de oorzaak, het behalen èn behouden van resultaat zijn meer consulten nodig. Dat is de reden dat ik met pakketten werk. Het beste effect bereik je met een kruidenbehandeling. Daarnaast kijken we samen wat daar een goede aanvulling op is. Ik kijk niet alleen naar de vermoeidheidsklacht, maar naar al jouw klachten. Tijdens de behandeling zullen meer klachten oplossen. Denk aan spijsverteringsklachten, nachtelijk plassen, etc. Je zal je na afloop van de behandeling lekkerder in je vel voelen. De praktisch toepasbare adviezen die je van mij krijgt, helpen jou ook in de toekomst nog verder.

Voor wie is dit behandeltraject geschikt?

 • Vrouwen die bereid zijn om de therapeutische adviezen op te volgen. Natuurlijk kijken we samen welke behandelingen en adviezen het beste bij jou passen, zodat ze haalbaar zijn en het beste resultaat geven.
 • Vrouwen die de oorzaak aan willen pakken om gezonder te worden en blijven.
Nathalie Ginther

Wat zeggen anderen over dit behandeltraject?

“Ik had last van een stevige burn-out en overgangsklachten. Vooral de neerslachtigheid en de opvliegers waren heel erg vervelend. De grootste winst van de samenwerking met Nathalie is dat ik weer met plezier naar de toekomst kijk. Zij heeft mij tijdens consulten goede tips gegeven en natuurlijk hebben de op maat gemaakte druppels met verschillende kruiden ook een grote bijdrage geleverd. Tevens zijn de opvliegers een heel stuk minder, bijna weg. Ik kan Nathalie met mijn hele hart aanbevelen omdat zij werkt met haar hart. Ze is vriendelijk en meelevend. Ze neemt rustig de tijd om te luisteren, stelt goede vragen, kortom doet haar werk op een gedegen manier. Ze neemt uitgebreid de tijd om de juiste kruidensamenstelling te maken. Ze legt goed uit waarom ze welke kruiden waarvoor gebruikt. Mijn vertrouwen in haar is heel groot. Ze heeft in één jaar meer voor mij gedaan dan de reguliere geneeskunde in 20 jaar.”

"Met een combinatie van de kruiden, de bachbloesems, de oorbehandeling en de fijne gesprekken en natuurlijk de workshops o.a. over gezond eten, heeft Nathalie in grote mate bijgedragen aan mijn herstel van Long COVID. Ze heeft me ook inzicht gegeven in hoe ik mijn leef- en eetpatroon anders kan inrichten. Bedankt daarvoor 😃"

Ik kwam bij Nathalie op een punt in mijn leven dat ik het eerlijk gezegd niet meer zag zitten; mijn darmen waren een drama, waardoor ik totaal geen energie meer had. Zo wilde ik niet verder. Nathalie keek eerst wat mijn lichaam nodig had; voedingsadviezen, kruiden en bachbloesems brachten verbetering, daarna ging ze pas ‘in mijn hoofd’ met me aan de slag. Die volgorde werkte voor mij. Ik heb mezelf en mijn HSP beter leren kennen. Ik voel me intussen weer een ander mens!

Nathalie is mijn "health angel". Ik kwam bij haar met de volgende klachten: Burn-out en depressie, maar Nathalie keek breder naar mij, holistisch. Ik kreeg druppels die op geheel lijf en psyche heeft gewerkt. Langzaam aan zag ik steeds meer resultaat. Zelfs mijn diabetes type 2 bloedresultaten zijn nu heel goed! Ik heb een jaartraject bij Nathalie gevolgd, zij is absoluut betrouwbaar! Echte aanrader!

“Nathalie is ontzettend deskundig. Ze kiest heel zorgvuldig de kruiden, die je kunnen helpen bij bepaalde klachten en kijkt verder dan alleen de klachten. Met veel enthousiasme geeft ze je tips, die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast is ze heel toegankelijk en voel ik me altijd erg op mijn gemak bij haar, wat voor mijn gevoel bijdraagt aan de effectiviteit van de behandeling. Ik heb veel baat bij haar behandeling en ik beveel haar dan ook van harte aan!”

“Ik kwam met Nathalie in contact middels een iriscopie. De duidelijkheid en helderheid waarmee zij mijn klachten aan de hand van de oogfoto kon beschrijven liet mij versteld staan. Mijn grootste klacht op dat moment was de gigantische zintuiglijke overprikkeling waar ik al jaren mee stoeide en die mij ook fysiek steeds uit balans bracht. Na het starten met de fytotherapie begon ik toch al wel redelijk snel te merken dat mijn lichaam steeds beter bestand raakte tegen externe vermoeidheid verdween langzaam en ik begon me fysiek en mentaal weer wat sterker te voelen. Aan de hand van fijne en goed ondersteunende gesprekken worden de druppels tussendoor soms bijgesteld en mag ik concluderen dat Nathalie mij enorm helpt om eindelijk weer ‘thuis te komen bij mezelf’…”

Veel gestelde vragen

Ik vraag jou om bij het eerste consult jouw medicatie en supplementen mee te brengen, zodat ik kan controleren of de kruiden veilig samen gaan met jouw medicatie. Zo niet, dan kies ik andere kruiden. Als je tijdens de behandeling nieuwe medicatie krijgt van jouw (huis)arts, dan geef je dat aan mij door, zodat ik de check nog een keer kan doen. 

Veiligheid staat voorop.

Je kunt kiezen of je naar mijn praktijk wilt komen, of liever online gesprekken wilt. Een combinatie kan natuurlijk ook. Ik werk met Teams. 

Irisfoto’s kan ik alleen in mijn praktijk maken. Als je kiest voor een online behandeling, dan mag je ogenfoto’s zelf maken en naar mij mailen. Hoe scherper de foto hoe beter. De meeste smartphones maken hele mooie foto’s tegenwoordig.

Ook al merk je vaak snel verbetering, de behandeling is gericht op het oplossen van de oorzaak.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten gedeeltelijk. Vraag vooraf bij jouw zorgverzekeraar na of dat ook voor jou geldt. Houd de onderstaande codes bij de hand, want hier zullen ze jou naar vragen.

Ik werk met de volgende behandel/prestatiecodes:

 • 24001 (Fytotherapie)

 • 24009 (Reflexzonetherapie)

 • 24000 (Orthomoleculaire geneeskunde)

 • 24017( Klassieke Massage)

Ik maak voor jou een factuur, die jij zelf bij jouw zorgverzekering kunt declareren. 

In de week na de anamnese bespreken we mijn bevindingen, krijg je de kruidentinctuur en start de behandeling. Daarna zit er in principe 6 weken tussen de consulten.

Jazeker. Klachten die al langer spelen, hebben soms langer de tijd nodig om blijvend op te lossen. Vaak willen cliënten na het oplossen van de hoofdklacht verder werken aan hun algehele gezondheid en gezonde leefstijl. Vraag naar de mogelijkheden in mijn praktijk.

Zodra je kiest voor een kruidenbehandeling is het niet nodig om hiernaast nog andere middelen te gebruiken. Een kruidenrecept is volledig en werkt constitutioneel (op de hele mens).

Als je twee therapie soorten combineert, waarbij je middelen inneemt, dan kan dat verstorend werken. Er is mogelijk een interactie tussen de middelen.

Ook is het effect van beide therapieën niet meer meetbaar. Dit gaat ten koste van de veiligheid.

Uitzondering hierop is een coach/psycholoog of medicatie van de (huis)arts. 

Naast het opvolgen van de adviezen, is het ook belangrijk dat je naar de vervolgconsulten komt, zodat ik het effect van de therapie kan meten en indien nodig ook kan bijstellen.

Ik ga er vanuit dat je daarom alle vervolgafspraken opvolgt.

Bij ziekte kan de afspraak telefonisch of met beveiligd beeldbellen in veel gevallen gewoon door gaan.

Als je de afspraak wilt verzetten, kan dat binnen 48 uur kosteloos. Anders zal ik de voor jou gereserveerde tijd in rekening brengen.

Dat is niet mogelijk. Ik sta voor kwaliteit en veiligheid. Dit betekent dat ik tijdens de consulten het effect van de therapie wil meten en zo nodig de therapie zal bijstellen. Het is daarom niet mogelijk om kruiden te bestellen tussen de consulten door.