Online workshops

Waarschijnlijk heb je al heel veel gelezen, gehoord, gevraagd en geprobeerd. Je wilt zo graag van die vervelende klachten af. Of in ieder geval iets kunnen doen om er minder last van te hebben.

Je kan, net als ik, er voor kiezen om een studie te gaan volgen. Ik had ook nooit gedacht op mijn leeftijd nog een 5 jarige opleiding te volgen. Naast mijn baan, iedere zaterdag naar school. Elke avond in de boeken. Maar het was leuk! En die 5 jaar vlogen voorbij. Ik was als een spons. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Zeker als ik mezelf of een naaste erin herken en de nieuwe kennis meteen toe kan passen. En na de studie komen dan de super leuke en interessante nascholingen. Zo blijf ik mezelf verder ontwikkelen.

Al die kennis deel ik in mijn online workshops.

Ik maak online workshops over diverse gezondheidsklachten. Ik leg je uit wat de oorzaken zijn van een klacht en wat je er zelf aan kunt doen. Met voeding en leefstijl en nog veel meer. Ik deel al mijn kennis over dit onderwerp met jou in de online workshop. Regelmatig komt er een nieuwe workshop bij op mijn website. Heb je een verzoek voor een online workshop, die er nog niet tussen staat? Stuur me dan een mailtje en wie weet win jij dan gratis toegang tot die workshop!

Nathalie Ginther