Online cursus gezonde voeding en vertering

In deze online cursus leer jij wat je zelf kunt doen om nóg gezonder te gaan eten & zelf eenvoudig jouw spijsverteringsklachten op te lossen.

Deze online cursus bied ik jou gratis aan bij een behandeltraject in mijn praktijk. 

Wil jij geen behandeling, maar wel  deze online cursus volgen voor slechts € 47,00? Gebruik dan onderstaande knop om naar de site te gaan:

Leer stap voor stap om gezonder te gaan eten én jouw eigen spijsverteringsklachten op te lossen

Om te starten met deze cursus is géén voorkennis vereist. Je kan meteen aan de slag om te zorgen dat je vanaf vandaag alle bouwstoffen binnen krijgt, die jouw lichaam nodig heeft om gezond te worden en blijven. Ook als je wel kennis hebt van gezonde voeding is deze cursus interessant om te kijken of je inderdaad zo gezond eet als je denkt. Waar deze cursus zich in onderscheid ten opzichte van andere cursussen over gezonde voeding, is dat je leert hoe je eenvoudig zelf jouw spijsverteringsklachten oplost. In de cursus krijg je 2 uur video’s met 3 opdrachten, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus en kan deze dus terugkijken wanneer jij dat wilt of nodig hebt. Mocht de cursus in de toekomst worden uitgebreid, dan heb je meteen toegang tot de nieuwe content.

Wat is de inhoud van de cursus?

 1. De basiskennis van een optimale spijsvertering.
 2. Spijsverteringsklachten herkennen, interpreteren en er naar handelen.
 3. Gezond en volwaardig eten.
 4. Voorbeeld van een gezond dagmenu.

Wat ga je bereiken met deze cursus? Je leert:

 • Welke voedingsstoffen jouw lichaam nodig heeft om gezond te worden èn blijven.
 • Jouw maaltijden & tussendoortjes voortaan niet alleen heel gezond te maken, maar ook heel lekker.
 • Jouw eigen spijsverteringsklachten eenvoudig oplossen met voeding.
 • Dat je jezelf vele maanden uitzoekwerk hebt bespaard.

Voor wie is deze cursus?

 • Iedereen die zelf wil leren om (nog) gezonder en gevarieerder te eten, zonder hiervoor een professional in te schakelen, een opleiding te volgen of heel veel boeken te lezen.
 • Iedereen die na het lezen van tegenstrijdige adviezen niet meer weet waar te beginnen met voeding en op zoek is naar betrouwbare, eenvoudig toepasbare adviezen.
 • Iedereen die recent een kind heeft gekregen en het erg belangrijk vindt om gezonder te gaan eten èn zelf spijsverteringsklachten op te lossen van ouder en kind.
 • Iedereen die wil leren welke signalen ons eigen lichaam geeft, hoe ze te herkennen, interpreteren en te handelen.
 • Iedereen die wil leren zelf spijsverteringsklachten eenvoudig op te lossen en met welke klachten je naar de huisarts moet.

5 extra's bij deze cursus

 • Format voedingsdagboek.
 • Overzicht voedingsstoffen: uit welke voeding kun je kiezen, zodat je alle voedingsstoffen binnen krijgt om gezond te blijven.
 • Voorbeeld gezond dagmenu & tussendoortjes.
 • Overzicht met veel voorkomende spijsverteringsklachten en hoe je ze zelf oplost met voeding.
 • Gratis gesprek van 30 minuten met de maker van deze cursus, waarbij je jouw vragen kunt stellen over deze cursus of de toepassing ervan. Ook kun je persoonlijk advies vragen m.b.t. jouw spijsverteringsklachten.

Wil jij gezond eten èn zelf jouw spijsverteringsklachten eenvoudig op kunnen lossen?

 • Niet meer twijfelen of je wel gezond genoeg eet
 • Je niet meer afvragen of er meer gezonde tussendoortjes bestaan dan alleen groente en fruit?
 • Niet meer maandenlang jouw weg proberen te vinden in tegenstrijdige gezondheidsadviezen op internet?
 • Niet meer blijven rondlopen met spijsverteringsklachten, omdat je hoopt dat het vanzelf wel over gaat
 • Geen last meer hebben van obstipatie, een opgeblazen gevoel of andere spijsverteringsklachten?

       Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Wat cursisten zeggen na het volgen van deze cursus

Tallie
Tallie
Een hele goede cursus en het geld méér dan waard.
Lees verder
Nathalie legt uit hoe je spijsvertering werkt, welke klachten je kunt hebben als de spijsvertering niet goed werkt en wat je eraan kunt doen met voeding. Het leren op eigen tempo is ideaal; de cursus is goed ingedeeld en opgebouwd en het duurt allemaal niet te lang om een les te volgen. Heel fijn dat je Nathalie na afloop kunt raadplegen voor individuele vragen. Echt top!
Karin
Karin
Helder, duidelijk, compleet en vol goede tips
Lees verder
Nathalie laat haar kennis en kunde duidelijk zien in deze uitgebreide cursus rondom gezonde voeding en vertering. Een logische opbouw met veel informatie over de werking van de spijsvertering en waarom bepaalde klachten kunnen ontstaan. Maar ook het deel daarna over de voedingsmiddelen en tips voor gezonde keuzes in voeding is goed toe te passen en duidelijk toegelicht. Nathalie is erg gul met het delen van informatie, waardoor de cursus de investering meer dan waard is. Een aanbeveling voor iedereen die meer wil leren over de spijsvertering en hoe je gezonder kan eten (en drinken). Met leuke opdrachten om thuis zelf mee aan de slag te gaan.
Conny
Conny
Lees verder
Hoi Natalia, mijn complimenten hoe je deze online cursus in elkaar gezet hebt. Zeer duidelijk en toepasbaar in dagelijks gebruik. Vooral fijn is om het overzicht van volwaardige voeding te kunnen downloaden en hier op terug te kunnen kijken. Ik ben het heel blij mee.
Terry
Terry
Toegangkelijk en praktisch
Lees verder
Het was aanvankelijk niet mijn bedoeling om deze cursus meteen geheel door te nemen. Maar de nieuwsgierigheid won het. Ik vond het een goede combinatie van wetenschappelijke inzichten en praktische adviezen. Het lijkt/is zo logisch allemaal. Fijn is ook de mogelijkheid om relevante pdf-bestanden te downloaden. Complimenten. Ik ga het recept van de kokoskoekjes (gezond tussendoortje) meteen uitproberen.
Patricia
Patricia
Verhelderend
Lees verder
Heldere duidelijke info! Veel dingen gehoord die ik bijv. Nog nooit bij een diëtiste heb gehoord. Tips en info waar je in het dagelijks leven wat aan hebt.
Previous
Next
Online cursus gezonde voeding en vertering