Wat zeggen vrouwen over een behandeling in mijn praktijk?

De reviews zijn van echte klanten en worden door mij persoonlijk gecontroleerd. Reviews worden alleen verwijderd als het geen echte klantervaring betreft. Er is geen sprake van sponsoring of betaling voor reviews.

"Ik had last van een stevige burn-out en overgangsklachten. Vooral de neerslachtigheid en de opvliegers waren heel erg vervelend. De grootste winst van de samenwerking met Nathalie is dat ik weer met plezier naar de toekomst kijk. Zij heeft mij tijdens consulten goede tips gegeven en natuurlijk hebben de op maat gemaakte druppels met verschillende kruiden ook een grote bijdrage geleverd. Tevens zijn de opvliegers een heel stuk minder, bijna weg. Ik kan Nathalie met mijn hele hart aanbevelen omdat zij werkt met haar hart. Ze is vriendelijk en meelevend. Ze neemt rustig de tijd om te luisteren, stelt goede vragen, kortom doet haar werk op een gedegen manier. Ze neemt uitgebreid de tijd om de juiste kruidensamenstelling te maken. Ze legt goed uit waarom ze welke kruiden waarvoor gebruikt. Mijn vertrouwen in haar is heel groot. Ze heeft in één jaar meer voor mij gedaan dan de reguliere geneeskunde in 20 jaar.”

4 jaar later een update hoe het met Irene gaat:
"Ik ben je nog steeds dankbaar hoe je mij door een moeilijke tijd heen hebt geholpen. Het gaat heel goed met mij. Een klein beetje overgangsklachten, maar die zijn met op maat gemaakte Bachbloesemtherapie onder controle. "
Irene A.
cliënt behandeltraject 12 maanden
"Met een combinatie van de kruiden, de bachbloesems, de oorbehandeling en de fijne gesprekken en natuurlijk de workshops o.a. over gezond eten, heeft Nathalie in grote mate bijgedragen aan mijn herstel van Long COVID. Ze heeft me ook inzicht gegeven in hoe ik mijn leef- en eetpatroon anders kan inrichten. Bedankt daarvoor 😃"
Yvonne D.
client behandeltraject 6 maanden
Ik kwam bij Nathalie op een punt in mijn leven dat ik het eerlijk gezegd niet meer zag zitten; mijn darmen waren een drama, waardoor ik totaal geen energie meer had. Zo wilde ik niet verder. Nathalie keek eerst wat mijn lichaam nodig had; voedingsadviezen, kruiden en bachbloesems brachten verbetering, daarna ging ze pas ‘in mijn hoofd’ met me aan de slag. Die volgorde werkte voor mij. Ik heb mezelf en mijn HSP beter leren kennen. Ik voel me intussen weer een ander mens!
Judith B.
cliënt behandeltraject 6 maanden
"Nathalie is ontzettend deskundig. Ze kiest heel zorgvuldig de kruiden, die je kunnen helpen bij bepaalde klachten en kijkt verder dan alleen de klachten. Met veel enthousiasme geeft ze je tips, die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast is ze heel toegankelijk en voel ik me altijd erg op mijn gemak bij haar, wat voor mijn gevoel bijdraagt aan de effectiviteit van de behandeling. Ik heb veel baat bij haar behandeling en ik beveel haar dan ook van harte aan!"
Suzan J.
cliënt behandeltraject 12 maanden
Nathalie is mijn "health angel". Ik kwam bij haar met de volgende klachten: Burn-out en depressie, maar Nathalie keek breder naar mij, holistisch. Ik kreeg druppels die op geheel lijf en psyche heeft gewerkt. Langzaam aan zag ik steeds meer resultaat. Zelfs mijn bloed resultaten zijn nu heel goed! Ik heb al 2 volledige trajecten bij Nathalie gevolgd, zij is absoluut betrouwbaar! Echte aanrader!
Natalia F.
cliënt behandeltraject 12 maanden
"Via een iriscopie consult ben ik bij dit traject op maat terecht gekomen. Uit de iriscopie kwamen een aantal klachten naar voren waar ik al mijn hele leven hinder van ondervind en al best veel aan heb gedaan. In de 6 gesprekken met Nathalie heb ik vooral aan mijn spijsvertering gewerkt. Ik heb ondanks dat ik al veel kennis had over voeding en remedies heel veel van Nathalie geleerd wat ik nog niet wist. De mix aan kruiden die zij voor mij heeft samengesteld past heel goed bij mij en is ook door een andere arts in de natuurgeneeskunde als kwalitatief heel sterk beoordeeld. Ik heb nog wel een weg te gaan, maar al zo blij met de huidige vooruitgang die ik heb geboekt! Ik blijf nog even bij Nathalie onder deskundige behandeling."
Wendy V.
cliënt behandeltraject 12 maanden