Workshop op locatie

In de week van de vitaliteit en inmiddels ook daarbuiten, gaf ik diverse interactieve workshops op locatie bij diverse gemeenten. 

De deelnemers gaven aan blij te zijn met de nieuwe inzichten en bruikbare tips. 

Als trainer werd ik gewaardeerd voor mijn rust, duidelijke uitleg en het kunnen beantwoorden van alle vragen. Als gezondheidstherapeut heb ik natuurlijk veel parate kennis en praktijk ervaring.

De deelnemers gaven aan het heel prettig te vinden om (h)erkenning te vinden voor hun gezondheidsklachten. 

 

Met een korte quiz op het einde checken we nog even of de belangrijkste informatie goed is overgekomen. Daarna volgt natuurlijk een mooie prijs voor de winnaar. 

Iedereen krijgt de belangrijkste adviezen op papier mee naar huis.

En voor wie het wil is er een gratis PDF met 3 tips bij overgangsklachten op de website te downloaden.

Heeft u interesse in een interactieve workshop op uw locatie?

Ontzettend mooi dat u uw medewerkers een gezondheidsworkshop aan wilt bieden in het kader van vitaliteit en verzuimpreventie!

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit de onderwerpen die u vindt onder het tabblad “online workshops”.

Ook is het mogelijk om een workshop te laten maken over een onderwerp naar keuze. Uw verzuimconsulent kan aangeven welke klacht de hoogste verzuimcijfers geeft. Als gezondheidstherapeut kan ik voor iedere gezondheidsklacht een waardevolle workshop maken. 

Workshops op locatie zijn te boeken vanaf € 550,-
U mag gebruik maken van het contactformulier of bellen: 06-38 76 00 54 om de mogelijkheden te bespreken.

Suzanne
Suzanne
deelnemer workshop overgangsklachen vrij
Lees verder
De workshop heeft een goede opbouw, is heel informatief met veel bruikbare tips en inzichten. De trainer heeft het super gedaan!
Ingrid
Ingrid
deelnemer workshop overgangsklachten
Lees verder
De opbouw en inhoud van de workshop zijn goed, wel veel info en diepgaand, maar zéér interessant. Het meest waardevol vond ik de tips passend bij specifieke klachten gericht op voeding. De trainer vond ik toegankelijk, lief, begripvol, duidelijk en to the point.
Angelique
Angelique
deelnemer workshop overgangsklachten vrij
Lees verder
De workshop zit boordevol herkenning en tips, die makkelijk toe te passen zijn. De trainer is erg goed. Ze heeft een rustige uitstraling en veel kennis.
Judith
Judith
deelnemer aan de workshop overgangsklachten
Lees verder
Prima workshop met praktische voedingsadviezen. De trainer is rustig en duidelijk, laagdrempelig om een vraag te stellen. Fijn dat je even persoonlijk kennis kwam maken.
Anniene
Anniene
deelnemer aan de workshop overgangsklachten
Lees verder
De workshop was fijn en heel interessant. Boven verwachting! Het meest waardevol vond ik de uitleg. De trainer heeft geduld met uitleggen. De tips en EERLIJKHEID inzake de producten. Top! De trainer is heel fijn, met passie voor het vak, goede uitleg. Ga zo door! Ik zou nog langer willen zitten en meer leren. Veel succes!
Kim
Kim
deelnemer aan de workshop overgangsklachten vrij
Lees verder
De workshop was goed en leerzaam. Boven verwachting veel nieuwe informatie gekregen. De trainer vertelt rustig, heeft veel kennis en zorgt voor interactie.
Astrid
Astrid
deelnemer workshop slaapproblemen
Lees verder
De workshop vond ik goed, informatief, niet te lange tekst. Het meest waardevol vond ik de tips die slapen bevorderen zoals voeding. De trainer geeft goede uitleg, praat rustig en speelt snel in op vragen.
Jos
Jos
deelnemer workshop slaapproblemen
Lees verder
De workshop heeft een goede structuur in inhoud. Veelzijdige informatie over dit onderwerp. Nathalie is heerlijk rustig en in balans. Fijn om te zien hoe het ook kan.
Rian
Rian
deelnemer workshop slaapproblemen
Lees verder
Prima voorlichting, ervaringen en vragen, uitleggen, boeiend, de volle tijd. Het was boven verwachting, meer dan ik had bedacht. De trainer i.s prettig, rustig, duidelijk
Previous
Next