Werk met mij

Herken je dit?

 • Je bent een zelfstandige vrouw, die goed naar haar eigen gevoel luistert. 
 • Je wilt weten wat de oorzaak is van jouw gezondheidsklachten.
 • Je begrijpt dat er geen quick fix is voor gezondheid. Je hebt al zoveel geprobeerd. Nu wil je een duurzame oplossing en geen lapmiddeltjes meer. Een behandeling zonder bijwerkingen.

Wil jij dat ook?

Kies dan voor een behandelpakket. Dit bestaat uit:

 • 6 consulten. Het eerste consult duurt 2 uur, de overige consulten duren telkens 1 uur.

Als bonus krijg jij levenslang gratis toegang tot de online cursus “gezonde voeding en vertering”, waarin je alles leert over gezonde voeding & wat je zelf kunt doen bij veelvoorkomende spijsverteringsklachten. 

Voor het behandelen van de oorzaak, het behalen èn behouden van resultaat zijn meer consulten nodig. Dat is de reden dat ik met pakketten werk.

Jouw investering

Een behandelpakket bestaat uit 6 consulten voor € 600,-.

Betaal je liever in termijnen? Dat is mogelijk. 

 • 2 termijnen van  € 310,-
 • 6 termijnen van € 110,-

Voor wie is dit behandelpakket geschikt?

 • Vrouwen die bereid zijn om de therapeutische adviezen op te volgen. Natuurlijk kijken we samen welke adviezen het beste bij jou passen, zodat ze haalbaar zijn.
 • Vrouwen die de oorzaak aan willen pakken om gezonder te worden & blijven.

Veel gestelde vragen

Ik vraag jou om bij het eerste consult jouw medicatie en supplementen mee te brengen, zodat ik kan controleren of de kruiden veilig samen gaan met jouw medicatie. Zo niet, dan kies ik andere kruiden. Als je tijdens de behandeling nieuwe medicatie krijgt van jouw (huis)arts, dan geef je dat aan mij door, zodat ik de check nog een keer kan doen. 

Veiligheid staat voorop.

Je kunt kiezen of je naar mijn praktijk wilt komen, of liever online gesprekken wilt. Een combinatie kan natuurlijk ook. Ik werk met een beveiligd beeldbellen programma. 

Irisfoto’s kan ik alleen in mijn praktijk maken. Als je kiest voor een online behandeling, dan mag je ogenfoto’s zelf maken en naar mij mailen. Hoe scherper de foto hoe beter. De meeste smartphones maken hele mooie foto’s tegenwoordig.

Ook al merk je vaak snel verbetering, de behandeling is gericht op het oplossen van de oorzaak.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten gedeeltelijk. Vraag vooraf bij jouw zorgverzekeraar na of dat ook voor jou geldt. Houd de onderstaande codes bij de hand, want hier zullen ze jou naar vragen.

Ik werk met de volgende behandel/prestatiecodes:

 • 24001 (Fytotherapie)

 • 24009 (Reflexzonetherapie)

 • 24000 (Orthomoleculaire geneeskunde)

 • 24017( Klassieke Massage)

Ik maak voor jou een factuur, die jij zelf bij jouw zorgverzekering kunt declareren. 

Dit kan tussen de 4-6 weken zijn. Dat hangt van jouw klachten èn van jouw eigen wensen af.

Jazeker. Klachten die al langer spelen, hebben soms langer de tijd nodig om blijvend op te lossen. Vaak willen cliënten na het oplossen van de hoofdklacht verder werken aan hun algehele gezondheid en gezonde leefstijl. Vraag naar de mogelijkheden in mijn praktijk.

Zodra je kiest voor een kruidenbehandeling is het niet nodig om hiernaast nog andere middelen te gebruiken. Een kruidenrecept is volledig en werkt constitutioneel (op de hele mens).

Als je twee therapie soorten combineert, waarbij je middelen inneemt, dan kan dat verstorend werken. Er is mogelijk een interactie tussen de middelen.

Ook is het effect van beide therapieën niet meer meetbaar. Dit gaat ten koste van de veiligheid.

Uitzondering hierop is een coach/psycholoog of medicatie van de (huis)arts. 

Naast het opvolgen van de adviezen, is het ook belangrijk dat je naar de vervolgconsulten komt, zodat ik het effect van de therapie kan meten en indien nodig ook kan bijstellen.

Ik ga er vanuit dat je daarom alle vervolgafspraken opvolgt.

Bij ziekte kan de afspraak telefonisch of met beveiligd beeldbellen in veel gevallen gewoon door gaan.

Dat is niet mogelijk. Ik sta voor kwaliteit en veiligheid. Dit betekent dat ik tijdens de consulten het effect van de therapie wil meten en zo nodig de therapie zal bijstellen. Het is daarom niet mogelijk om kruiden te bestellen tussen de consulten door.