Wat zeggen vrouwen over een behandeling in mijn praktijk?

Irene: “Ik had last van een stevige burn-out en overgangsklachten. Vooral de neerslachtigheid en de opvliegers waren heel erg vervelend. De grootste winst van de samenwerking met Nathalie is dat ik weer met plezier naar de toekomst kijk. Zij heeft mij tijdens consulten goede tips gegeven en natuurlijk hebben de op maat gemaakte druppels met verschillende kruiden ook een grote bijdrage geleverd. Tevens zijn de opvliegers een heel stuk minder, bijna weg. Ik kan Nathalie met mijn hele hart aanbevelen omdat zij werkt met haar hart. Ze is vriendelijk en meelevend. Ze neemt rustig de tijd om te luisteren, stelt goede vragen, kortom doet haar werk op een gedegen manier. Ze neemt uitgebreid de tijd om de juiste kruidensamenstelling te maken. Ze legt goed uit waarom ze welke kruiden waarvoor gebruikt. Mijn vertrouwen in haar is heel groot. Ze heeft in één jaar meer voor mij gedaan dan de reguliere geneeskunde in 20 jaar.”

Esther: “Nathalie luistert goed, is oprecht geïnteresseerd, straalt rust uit en legt goed uit. Ik voelde me meteen op mijn gemak!”

Gera: Ik heb een E-consult Bachbloesem gehad bij Nathalie. Het voelde niet als een E-consult (waar ik meestal geen fan van ben). Nathalie komt heel krachtig over via beeld, straalt rust uit. Ze bezit een enorme hoeveelheid kennis en kunde. Ze denkt mee en geeft waardevolle tips. Een echt aanrader dus!

pulmonaria

Suzan: “Nathalie is ontzettend deskundig. Ze kiest heel zorgvuldig de kruiden, die je kunnen helpen bij bepaalde klachten en kijkt verder dan alleen de klachten. Met veel enthousiasme geeft ze je tips, die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast is ze heel toegankelijk en voel ik me altijd erg op mijn gemak bij haar, wat voor mijn gevoel bijdraagt aan de effectiviteit van de behandeling. Ik heb veel baat bij haar behandeling en ik beveel haar dan ook van harte aan!”

Wendy: “Via een iriscopie consult ben ik bij dit traject op maat terecht gekomen. Uit de iriscopie kwamen een aantal klachten naar voren waar ik al mijn hele leven hinder van ondervind en al best veel aan heb gedaan. In de 6 gesprekken met Nathalie heb ik vooral aan mijn spijsvertering gewerkt. Ik heb ondanks dat ik al veel kennis had over voeding en remedies heel veel van Nathalie geleerd wat ik nog niet wist. De mix aan kruiden die zij voor mij heeft samengesteld past heel goed bij mij en is ook door een andere arts in de natuurgeneeskunde als kwalitatief heel sterk beoordeeld. Ik heb nog wel een weg te gaan, maar al zo blij met de huidige vooruitgang die ik heb geboekt! Ik blijf nog even bij Nathalie onder deskundige behandeling.”

Yvonne: “Ik kwam met Nathalie in contact middels een gratis iriscopie. De duidelijkheid en helderheid waarmee zij mijn klachten aan de hand van de oogfoto kon beschrijven liet mij versteld staan. Mijn grootste klacht op dat moment was de gigantische zintuiglijke overprikkeling waar ik al jaren mee stoeide en die mij ook fysiek steeds uit balans bracht. Na het starten met de fytotherapie begon ik toch al wel redelijk snel te merken dat mijn lichaam steeds beter bestand raakte tegen externe prikkels en dat veel andere organische klachten langzaam begonnen te verbeteren. De extreme vermoeidheid verdween langzaam en ik begon me fysiek en mentaal weer wat sterker te voelen. Aan de hand van fijne en goed ondersteunende gesprekken worden de druppels tussendoor soms bijgesteld en mag ik concluderen dat Nathalie mij enorm helpt om eindelijk weer ‘thuis te komen bij mezelf’…”

Miranda: “Nathalie heeft echt heel veel kennis. Ik vind haar een heel fijn persoon. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen! Echt een 10 met een griffel! Top!”