Voor wie nog meer?

Met welke soort klachten kun je in de praktijk terecht?

De meeste mensen hebben 1 hulpvraag, maar meerdere klachten. Vaak gaat het om klachten waar mensen mee hebben “leren leven”. Of ze liggen wat meer op de achtergrond, omdat de hoofdklacht alle aandacht vraagt. Het mooie van kruiden is zij op meerdere klachten werken. Dit maakt dat ik tijdens het maken van het kruidenrecept ook andere klachten mee kan pakken.
Klachten kunnen op alle niveaus ontstaan. Lichamelijk, psychisch, emotioneel, mentaal en sociaal.
Het is niet mogelijk om een volledige lijst op te sommen. Staat jouw klacht er niet tussen, neem dan gerust even contact met mij op. Voorbeelden zijn: aften, koortslip, (keel) ontsteking, maagzuurklachten, misselijkheid, opgeblazen gevoel, obstipatie, diarree, aambeien, prikkelbare/spastische darm, stress, onrust, opgejaagd gevoel, angst, hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, moeite met grenzen aangeven, menstruatieklachten, overgangsklachten, huidklachten.
Op dit moment zie ik veel gevoelige mensen in mijn praktijk, die spanningsklachten hebben omdat ze niet goed om kunnen gaan met (over)prikkeling. HSP is geen ziekte, maar een hele waardevolle eigenschap, mits je goed voor jezelf blijft zorgen. Wil je hier ook ondersteuning bij? Wees welkom in mijn praktijk.

Voorkomen is beter dan genezen: gezond blijven

Onder andere met iriscopie is duidelijk te zien waar erfelijke aanleg ligt in bijvoorbeeld spijsvertering- of luchtwegklachten. Dit hoeft niet te betekenen dat je hier ook daadwerkelijk klachten zult ontwikkelen, immers je kunt dit soms ook voorkomen. Met gezonde voeding, een gezonde leefstijl èn het reinigen van ons lichaam  houden we onze weerstand optimaal. Ik geef jou graag persoonlijk advies hoe je dat het beste aan kunt pakken èn vol kunt houden.

Investering in jezelf

Dit traject is anders dan het traject “meer rust”. Herken jij jezelf niet de omschrijving bij het traject “meer rust”? Dan is een behandeling in mijn praktijk nog steeds mogelijk. Het is een ander traject en daarom ook een andere naam. 

Na het eerste gesprek maak ik voor jou het behandelplan. Daarmee gaan we van start. Het traject bestaat uit een uitleg van wat jouw ogen vertellen over jouw gezondheid (iriscopie), kruidentherapie, voedingsadvies, Bachbloesemtherapie en leefstijladviezen. Ook hier zijn video’s, artikelen en huiswerkopdrachten eventueel mogelijk, maar geen vast onderdeel van het maatwerk traject.

Voor het behalen èn behouden van resultaat zijn meer consulten nodig. Dat is de reden dat ik met trajecten werk. Dit traject bestaat uit een anamnese gesprek van 1,5-2 uur + 5x een vervolgconsult van 1 uur.

De totale investering bestaat uit € 499,00 of 4 termijnen van € 130,00 (totaal € 520,00) .

Veel gestelde vragen

Je kunt kiezen of je naar mijn praktijk wilt komen, of liever online gesprekken wilt. Een combinatie kan natuurlijk ook. Ik werk met een beveiligd beeldbellen programma. 

Ook al merk je vaak snel verbetering, het traject is gericht op het blijvend oplossen van jouw onrust.  

Betalen in 4 maandelijkse termijnen van € 130,00 is mogelijk.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten gedeeltelijk. Vraag vooraf bij jouw zorgverzekeraar na of dat ook voor jou geldt. Ik maak voor jou een gespecificeerde factuur met alle data waarop je bij mij geweest bent. Je declareert deze zelf bij jouw zorgverzekering. 

Jazeker. Klachten die al langer spelen, hebben soms langer de tijd nodig om blijvend op te lossen. Vaak willen cliënten na het oplossen van de hoofdklacht verder werken aan hun algehele gezondheid en gezonde leefstijl. Afhankelijk van jouw hulpvraag kan er een langere tijd tussen de consulten zitten bij het vervolgtraject.