Voor wie?

Met welke soort klachten kunt u in de praktijk terecht?

De meeste mensen hebben 1 hulpvraag, maar meerdere klachten. Vaak gaat het om klachten waar mensen mee hebben "leren leven" of ze liggen wat meer op de achtergrond, omdat de hoofdklacht alle aandacht vraagt. Het mooie van kruiden is zij op meerdere klachten werken. Dit maakt dat ik tijdens het maken van het kruidenrecept ook andere klachten mee kan pakken. 

Klachten kunnen op alle niveaus ontstaan. Lichamelijk, psychisch, emotioneel, mentaal en sociaal.

Het is niet mogelijk om een volledige lijst op te sommen. Staat jouw klacht er niet tussen, neem dan gerust even contact met mij op. Voorbeelden zijn: aften, koortslip, (keel) ontsteking, maagzuurklachten, misselijkheid, opgeblazen gevoel, obstipatie, diarree, aambeien, spastische darm, stress, onrust, opgejaagd gevoel, angst, hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, moeite met grenzen aangeven, menstruatieklachten, overgangsklachten, huidklachten.

Op dit moment zie ik veel gevoelige mensen in mijn praktijk, die spanningsklachten hebben omdat ze niet goed om kunnen gaan met (over)prikkeling. HSP is geen ziekte, maar een hele waardevolle eigenschap, mits je goed voor jezelf blijft zorgen. Wil je hier ook ondersteuning bij? Wees welkom in mijn praktijk.


Voorkomen is beter dan genezen: gezond blijven.

Onder andere met iriscopie is duidelijk te zien waar erfelijke aanleg ligt in bijvoorbeeld spijsvertering- of luchtwegklachten. Dit hoeft niet te betekenen dat je hier ook daadwerkelijk klachten zult ontwikkelen, immers je kunt dit soms ook voorkomen. Met gezonde voeding, een gezonde leefstijl èn het reinigen van ons lichaam  houden we onze weerstand optimaal. Ik geef jou graag persoonlijk advies hoe je dat het beste aan kunt pakken èn vol kunt houden.