Traject meer rust

Herken je dit?

 • Je bent ontzettend moe en je neemt jezelf voor om even je rust te pakken, maar het lukt je niet om het ook ècht te doen. Voor je het weet is de dag weer voorbij gevlogen. Er zitten gewoon te weinig uren in een dag…
 • Je staat altijd voor iedereen klaar. Jouw kinderen natuurlijk, maar ook voor jouw man, vriendinnen, collega’s en de buurvrouw. Jij komt helpen op school, natuurlijk! Er is een extra klus op het werk, natuurlijk! Er wordt iedere dag wéér een extra beroep op jou gedaan, terwijl je voelt dat je er eigenlijk niets bij kunt hebben. Het lukt je niet om nee te zeggen. Het idee alleen al geeft een schuldgevoel, want de ander heeft jou nodig en voor jou is het een kleine moeite toch?  Al die kleine dingetjes bij elkaar worden nu inmiddels wel teveel. Het lukt je niet om aan iemand anders te vragen om een taak van jou over te nemen. Je wilt de ander daar niet mee belasten.
 • Je hebt enorme hoofdpijn van al dat denken, plannen en regelen, maar toch ga je door. Als je uit je werk komt, duik je het liefst meteen je bed in.
 • Je bent onrustig en hebt een opgejaagd gevoel. Je dacht eerst dat het vanzelf wel over zou gaan, maar het is er steeds vaker en het duurt ook steeds langer. Je voelt het overdag maar ook in bed. Je kunt hierdoor niet slapen. Je hebt er geen controle over en dat maakt je angstig. Wat als het nooit meer weggaat? Of als het nòg erger wordt?
 • Je bent boos op jezelf, omdat je wéér niet gelukt is om nee te zeggen tegen jouw leidinggevende, terwijl je dat gesprek zo goed had voorbereid in jouw hoofd. Je hoorde jezelf weer ja zeggen terwijl je nee bedoelde. Je voelt je moedeloos en diep teleurgesteld in jezelf.

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je dagelijks geniet van de tijd voor jezelf. Je voelt je heerlijk ontspannen en hebt veel zin om leuke dingen te gaan ondernemen.
 • Je zonder schuldgevoel de focus houdt op jouw eigen werk en gezin. Je maakt bewuste keuzes of je de ander wel of niet wilt helpen èn of dat nu is of op een later moment.
 • Je met een helder hoofd thuis komt uit je werk.
 • Je meteen in slaap valt zodra je het nachtlampje uit doet. Na een heerlijke nachtrust wordt je uitgerust weer wakker. Je hebt weer zin in de dag!
 • Je trots bent op jezelf, omdat je nee kunt zeggen tegen jouw leidinggevende.

Dat is mogelijk als

Je investeert in dit traject.
Het traject bestaat uit 6 consulten. Het eerste consult duurt 1,5-2 uur, de overige consulten duren telkens 1 uur. Je krijgt een totaal pakket dat bestaat uit een kruidenrecept, een persoonlijk voedingsadvies, persoonlijke leefstijladviezen èn coachende gesprekken. Bij dit traject krijgt je oefeningen voor thuis, duidelijke uitleg op papier of video’s.

Aan het einde van het traject ga je naar huis met:

 • Een uitgerust gevoel & meer energie om leuke dingen te doen.
 • Je kunt nee zeggen zonder schuldgevoel. Ook kun je zelf hulp vragen, waar nodig, zodat je niet meer alles alleen hoeft op te lossen.
 • Een helder hoofd, ook aan het eind van een werkdag, zodat je kunt genieten en ontspannen van jouw avond en weekend. Je hebt weer zin om jouw hobby’s op te pakken.
 • Innerlijke rust, overdag èn snachts, zodat je weer heerlijk kunt slapen. 
 • Meer zelfvertrouwen, omdat je hebt ervaren dat het je wèl lukt om nee te zeggen als je iets niet wilt. Zelfs tegen jouw leidinggevende.

De investering in jezelf:

De totale investering is € 499,00. 

Vaak gestelde vragen

Je kunt kiezen of je naar mijn praktijk wilt komen, of liever online gesprekken wilt. Een combinatie kan natuurlijk ook. Ik werk met een beveiligd beeldbellen programma. 

Ook al merk je vaak snel verbetering, het traject is gericht op het blijvend oplossen van jouw onrust.  

Betalen in 4 maandelijkse termijnen van € 130,00 is mogelijk.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten gedeeltelijk. Vraag vooraf bij jouw zorgverzekeraar na of dat ook voor jou geldt. Ik maak voor jou een gespecificeerde factuur met alle data waarop je bij mij geweest bent. Je declareert deze zelf bij jouw zorgverzekering. 

Jazeker. Klachten die al langer spelen, hebben soms langer de tijd nodig om blijvend op te lossen. Vaak willen cliënten na het oplossen van de hoofdklacht verder werken aan hun algehele gezondheid en gezonde leefstijl. Afhankelijk van jouw hulpvraag kan er een langere tijd tussen de consulten zitten bij het vervolgtraject.