Cliëntervaringen

I: Ik ben bij Nathalie gekomen in verband met een aantal klachten, vage en minder vage. Ik had veel last van opvliegers tijdens de overgang. Tevens waren er een aantal hardnekkige ontstekingen mede door stress die met reguliere middelen niet verminderden.
Ik heb van Nathalie een tinctuur speciaal voor mij samengesteld gekregen. De klachten waren binnen 6 weken aanzienlijk verminderd en bijna weg. 
Tevens heeft zij een irisfoto gemaakt met een uitgebreide uitleg hetgeen mij inzicht geeft in de zwakke en sterke plekken in mijn lichaam. Hiermee kan zij gericht klachten behandelen. Ik ben zeer tevreden over haar aanpak, de adviezen en de tinctuur. Het helpt mij mijn leven weer op de rit te krijgen.
M.: Mijn hulpvraag ging over voeding. Ik kon zien dat Nathalie er veel tijd in had gestoken. Het waren geen standaard algemene adviezen, maar echt maatwerk. Ik voelde mij hierdoor serieus genomen. Ze luistert goed en legt duidelijk uit. Met kruiden kreeg ik minder last van mijn benauwdheid en minder behoefte aan zoet. 

J.:  Nathalie is heel rustig. Ze legt goed uit wat ze gaat doen. Ze checkte of ik het koud had en had ook een dekentje voor mij. Heel fijn. Ik kom graag terug!

E.: Ik vond het ècht leuk en interessant.  Nathalie legt goed uit, luistert goed, ze is oprecht en geïnteresseerd. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Nathalie straalt rust uit. 


M.: De irisdiagnose was fantastisch, echt een aanrader! Ik vond het wonderbaarlijk wat Nathalie allemaal in mijn ogen kon zien. Ongelofelijk dat zij precies dezelfde dingen omschreef, die ook in mijn geboortehoroscoop naar voren kwamen. Echt heel bijzonder. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen! Echt een 10 met een griffel! Top!
P.: Wat een goede kruidenkennis! Nathalie is een therapeut die met je meedenkt en een heel fijn persoon. Ook haar massages zijn heerlijk ontspannend! 

Moeder van 10 jarige zoon: wat heb jij je behandelplan leuk geschreven voor mijn zoon, dankjewel! Ziet er zo duidelijk uit , ook voor een kind om te lezen.  Compliment! Weer erg bedankt voor alles. Fijn dat je mijn zoon wilt helpen.